Registratievoorwaarden

Om verder te kunnen gaan moet je akkoord gaan met het volgende:

Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).

Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.

Geachte bezoeker,

Om het forum e.d. ordelijk te houden, graag even onze huisregels doornemen:

Ons forum staat open voor bijdragen van U en anderen. Hieraan zijn wel bepaalde regels verbonden. Als U zich daar niet aan houdt, mogen wij Uw bijdragen aanpassen of verwijderen. Bij herhaling kan Uw account worden opgeheven of U de toegang tot de site worden ontzegd.

Accounts: Iedereen mag één account aanmaken, dubbelaccounts worden niet toegestaan, tenzij er een reden is (via PM sturen). Als forumnaam kunt U iedere naam kiezen die je maar wilt, zolang ze maar netjes zijn en niet al bestaan. We raden U aan een schuilnaam te kiezen!

Hoofdregel: Houd U aan de Nederlandse wet en blijf on-topic. Discussies en puntige bijdragen zijn welkom, maar dat mag niet ontaarden in smadelijke, haatzaaiende of pornografische bijdragen. Off-topic discussies, gebabbel, slowchat en persoonlijke aanvallen zijn evenmin welkom. Vermijd ook dat U gaat posten om het posten, dit wordt als hinderlijk gezien. Bedenk dus ook voordat U post, of jouw bijdrage echt iets toevoegt aan de discussie en kijk even een paar bladzijdes terug of je vraag toevallig al niet beantwoord is.

Onderbouwing: Probeer Uw post zoveel mogelijk te onderbouwen. U mag een extreme mening hebben, maar leg dan ook uit waarom U die heeft. Dit geeft de ander de mogelijkheid om hierop in te gaan, of er iets van te leren. Blijf Uw mening niet tot in de eeuwigheid herhalen, zonder nieuwe onderbouwing. Dit voegt namelijk op een bepaald punt niets meer toe aan de discussie en zorgt voor irritaties. Probeer in de regel ook realistisch te blijven.

Spelling & grammatica: Welke taal U ook schrijft, probeer U hier zo goed mogelijk in uit te drukken. Leestekens zijn verplicht, omdat U daarmee de post leesbaar houdt. Gebruik een tekstverwerker of de spellingscontrole om een grove check te doen van Uw post. We adviseren U, nadat U Uw post hebt geplaatst het nog één keer na te lezen om de fouten eruit te halen. Let ook op SMS taal. Officiële afkortingen zijn weer wel toegestaan.

Spoiler alert: Verberg zaken die een verrassingswaarde hebben, bijvoorbeeld het verloop van een nieuwe attractie, activiteit etc., in een zogenaamde spoiler.

Topic kicken: Maak geen topics aan als U nog niks te melden hebt, bijvoorbeeld: “Ik heb nieuws/screens etc maar kan het nu niet posten, dat komt nog wel.”. Dit heet 'topic reserveren'. Post alleen in oude topics als U daadwerkelijk iets te melden hebt, anders wordt dit gezien als 'topic kicken'.

Auteursrecht & privacy: U mag alleen bijdragen plaatsen die U zelf gemaakt hebt, of wanneer U toestemming hebt van de schrijver, fotograaf, filmer of maker. Dit geldt ook voor foto’s die U via inline links naar andere sites opneemt in berichten. Plaats dus bijvoorbeeld geen volledige berichten van elders hier, maar neem relevante stukjes over en voorzie die van Uw eigen commentaar (en een bronvermelding). Verder mag U geen foto’s of films plaatsen waarop mensen herkenbaar in beeld zijn op een manier die hun privacy kan schenden. Post ook niet zomaar klakkeloos persoonsgegevens van anderen. Diegene bepaalt zelf wat hij of zij naar buiten wil brengen.

Adverteren: Wilt U adverteren voor Uw eigen (niet-)commerciële site, dan mag dit alleen als 'signature' op het forum. (In te stellen in Uw profiel.) In andere forumdelen wordt het niet gewaardeerd!!!

Illegaal materiaal: Hoewel wij ook houden van muziek, mag U geen muziek of illegale software vragen of aanbieden via deze site. YouTube-filmpjes (en soortgelijke media) mogen wel geplaatst worden, zolang ze bewegende beelden bevatten. Als wij door een schending van het bovenstaande door U schade lijden of schadeclaims krijgen van derden, zullen we die volledig op U verhalen. Als er een juridische klacht of actie loopt, zijn we verplicht om Uw profielgegevens vrij te geven.

Uw privacy: Bijdragen die je plaatst, zijn voor iedereen te lezen en worden ook in zoekmachines opgenomen. In principe staat alles hier voor eeuwig, houd daar dus rekening mee als U iets vertelt over Uzelf. Vermeld wel een werkend e-mailadres, zodat we U kunnen benaderen als er iets is. Alleen in uitzonderlijke gevallen zullen wij bijdragen weghalen vanwege privacy-schendingen.

Verdachte zaken: Mocht U een verdachte advertentie zien, neem dan contact op met onze moderators.

Reviews: Schrijf alleen een review als je zelf aanwezig bent geweest en niet wat je van andere hebt vernomen of over eventuele vooroordelen. Houd bij het schrijven van de review rekening met invloeden die niet zijn te sturen zoals de drukte en het weer.

Rolspelletjes: Ook is het niet toegestaan om voor Moderator, Global Moderator etc. te spelen. Als er iets is, meldt dit dan gewoon! Mocht U interesse hebben om een moderator te worden, dan ontvangen wij graag van U een persoonlijke mail waarin U ingaat op de betreffende rol en waarom U deze rol wilt vervullen. U moet wel tenminste senior lid zijn om deze functie te mogen vervullen.

Overige zaken: Wij bieden U de diensten van de website gratis aan. Hoewel we zullen proberen de site netjes te houden en alles correct te laten functioneren, kunnen we niet garanderen dat de site en mobiel-functie altijd werkt. Wij zullen alles in het werk stellen om Uw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die U onverhoopt mocht lijden door het gebruik (of onbereikbaar zijn) van deze site. Wij verkopen Uw gegevens niet aan derden. Uw e-mailadres kan worden gebruikt voor een nieuwsbrief en andere aankondigingen. Als U deze niet wilt ontvangen, kunt U dat via Uw profielpagina uitzetten.

We hopen dat we U hiermee voldoende hebben geïnformeerd. Regels overschrijden wordt niet getolereerd! Wanneer U nog iets hebt aan te merken of gewoon nog iets niet begrijpt, stuur dan een PM naar één van onze moderators. Tevens willen we nog vertellen dat de site nog lang niet af is en elke dag wordt geupdate. Het gebeurt niet veel dat U opeens een topic kwijt bent en/of berichten, door een ordening van de site. Als het goed is wordt alles opgeslagen en verplaatst, maar het kan dus soms voorkomen dat het toch mis gaat. Mocht dit gebeuren, dan zijn wij niet aansprakelijk. Houdt hier dus A.U.B. rekening mee! Nou ja, als U dit gewoon allemaal goed doet, is er dus niets aan de hand. Blijf gewoon netjes, want ruziemaken helpt ook niet.

Namens de beheerders: veel plezier op ILand!

Ik ga akkoord met de voorwaarden Ik ga niet akkoord met de voorwaarden
Het is nu ma 23 apr 2018 - 14:58